Service og samarbejde: Dygtig landmåler certificeret i at lave data til MOBA-produkter

|   Jordarbejder

MOBA Danmark har indgået et samarbejde med den rutinerede landmåler Sune Larsen, der nu er certificeret i at lave data til maskinstyring fra MOBA. ”Entreprenører og gravemestre får ofte meget forskellige data fra rådgiverne i 3D, 2D og i forskellige koordinatsystemer. I samarbejdet med Sune får vores kunder en god mulighed for at gøre disse data mere ensartede og nemmere at bruge”, fortæller salgsdirektør Jesper Lindskov, MOBA Danmark.

- Vi har længe hørt fra vores kunder, at det er et problem for dem, at de modtager så uens materiale fra rådgiverne. Nu har vi etableret et samarbejde, der giver dem mulighed for at løse problemet, så de har optimale data at arbejde med, siger Jesper Lindskov og fortsætter:
- Sune Larsen er ikke bare en dygtig landmåler. Han har også arbejdet med maskinstyring i mange år. Det var derfor oplagt at spørge Sune, om han med den rette certificering i vores produkter ville indgå i et tilbud til MOBA-kunderne.

Kan hjælpe med konvertering – og kvalitetssikring

Sune Larsen, der er indehaver af Larsens Landmåler Service ApS, har arbejdet med maskinstyring siden 2008:
- Jeg syntes fra starten, at det var interessant at arbejde med at få maskinstyring til at fungere ude i maskinerne. At gøre det nemt at bruge for brugerne. Så da Jesper gerne ville have mig på holdet til at lave maskinstyring for MOBA og MOBA’s kunder, sagde jeg ja tak til samarbejdet, siger Sune Larsen:
- Jeg kan tilbyde MOBA’s kunder at hjælpe dem med at konvertere de enkelte filer til formater, der kan bruges i deres MOBA-maskinstyring. Det kan for eksempel være at lave 2D-tegninger om til 3D. Samtidig er Auto CAD-filer en af mine spidskompetencer, som jeg har arbejdet med i mange år. Konverteringen er desuden en naturlig opgave for en landmåler, fordi jeg samtidig kan stå for hele kvalitetssikringen.

Fælles dagsorden og åbent MOBA-system

Når Sune Larsen føler sig godt tilpas på MOBA-holdet, så skyldes det også en fælles dagsorden, når det gælder service og dialog med kunder:
- Vi har stort set samme tilgang til kunderne, nemlig at vi står klar til at hjælpe dem, når de har brug for det. Og at vi først slipper en opgave, når den er løst, så kunden kan komme videre, siger han:
- Jeg synes samtidig, at MOBA’s maskinstyring har en stor styrke i sit åbne XML-format. Det giver en meget større fleksibilitet, fordi du kan eksportere data fra stort set alle landmålerprogrammer på markedet. Det åbne system, som MOBA arbejder med, betyder, at det er nemt at bruge, mens du til andre maskinstyringer ofte skal købe dyre programmer bare for at lave et par filer engang imellem.


Tilbage til oversigten

 

landmåler Sune Larsen
Dygtig landmåler certificeret