Med MOBA behøver jeg kun én leverandør

|   Jordarbejder

For entreprenør Kim Lennart Jørgensen, indehaver af KJ Entreprenør & Maskinudlejning, er det en stor fordel, at MOBA leverer maskinstyring til både gravemaskiner og andre entreprenørmaskiner. ”Med MOBA behøver jeg kun én leverandør”, siger han.

Kim Lennart Jørgensen, KJ Entreprenør & maskinudlejning:

”…arbejder mest med det store grej”

Vi arbejder meget med jordflytning, nedbrydning og det lidt grovere entreprenørarbejde. Derfor er det mest det store grej som gravemaskiner, dumpere og dozere, vi arbejder med. Vi arbejder blandt andet for store, landsdækkende entreprenører og kommer med vores dozere i hele landet, og så hjælper vi samtidig lokale samarbejdspartnere med et godt stykke arbejde. Det skal der godt udstyr til for at kunne.

”…vigtigt at kunne køre, når vejret er til det”

Som jordentreprenør er det vigtigt, at du kan komme ud og køre, når vejret er til det. Derfor er det vigtigt, at jeg kender Jesper og Steen hos MOBA og ved, at de
giver mig den service, jeg ønsker. Hos andre har jeg ventet en hel dag på service, mens jeg hos MOBA ved, at de ringer hurtigt tilbage og gør alt for at hjælpe, når de
kan. Det kan også være i weekenden, så jeg er klar til at komme ud og køre igen om mandagen. Jeg ved, hvad de to hos MOBA står for. Det giver en personlig tillid, der
er vigtig i dag i en virksomhed som min.

”...med MOBA behøver jeg kun én leverandør”

MOBA har hele tiden gang i udviklingen af systemer til både gravemaskine og andre entreprenørmaskiner. Det betyder, at jeg fremadrettet kun behøver én leverandør, fordi jeg kan få systemer til alle mine maskiner hos MOBA . For GPSstyrede gravesystemer bruger vi alle steder på vores maskiner i dag, og jeg synes, det er et fantastisk og brugervenligt hjælperedskab.

”…dygtige maskinførere arbejder med MOBA”

Jeg synes, at jeg har nogle dygtige maskinførere, der skal have ordentligt grej og udstyr somMOBA's at arbejde med. For mine folk kører ikke med udstyr, som jeg ikke selv ville køre med. Derfor vil jeg helst have udstyr, der spiller fra starten. For jeg har et rigtig godt hold, som jeg gerne vil sørge for kører med godt udstyr på vores maskiner.

”…MOBA’s gravesystemer er meget brugervenlige”

Gravesystemerne fra MOBA er meget brugervenlige. For eksempel når du skal lægge en udgravningsplan Så kan du med MOBA have alle dine dokumenter i forskellige filtyper liggende ude på skærmen, hvor du nemt kan hente dem frem på systemets skarpe skærm.

”…MOBA lytter til vores ønsker”

I udviklingsfasen lytter MOBA til vores ønsker, og vi kan få vores systemer og skærme sat op, som vi gerne vil have det. Jeg synes samtidig, at MOBA gør meget for at få systemerne lavet og udviklet, så de passer til os her i Danmark. Det er de langt hurtigere til end andre systemer på markedet, hvor det kan tage flere år. Samtidig er Jesper og Steen tættere på os, så vi føler, at vi har et godt samarbejde med MOBA.


Tilbage til oversigten

 

entreprenør Kim Lennart Jørgensen
entreprenør Kim Lennart Jørgensen