Maskinstyringen fra MOBA har lettet vores arbejde meget…

|   Jordarbejder

Entreprenør Henrik Kristensen, fra Linde mellem Holstebro og Struer, har fået MOBA’s xsite easy på sin minigraver. Regnestykket er helt enkelt: Maskinstyringen giver effektivitet og frigør mandetimer til andre opgaver.

Entreprenør Henrik Kristensen:

”…også selvom det er på en forholdsvis lille maskine”

Jeg fik en idé om, at i stedet for, at der skulle gå en mand og sørge for, at jeg gravede rigtigt med min lille 2 tons minigraver, så kunne jeg med en xsite easy fra MOBA klare det selv, mens min kollega kunne lave andre opgaver i stedet. Derfor ville jeg have MOBA’s udstyr på, også selvom det er på en forholdsvis lille maskine. Det kan sagtens betale sig alligevel, da jeg har fået den effekt af maskinstyringen, som jeg gerne ville.

”…penge, der kan både tjenes og spares med maskinstyring"

Vi arbejder lige nu blandt andet med udgravning af fundamenter til nogle boligblokke i Holstebro, og hvorfor grave fem centimeter forkert, når vi med en maskinstyring kan gøre det helt præcist? For hver forkert centimeter tager ekstra tid og kræver ekstra beton. Det er penge hele tiden, der kan både tjenes og spares med MOBA’s maskinstyring.

”...maskinstyring har givet en markant effektivisering”

Efter vi har fået maskinstyring på vores TB216 Takeuchi behøver min medarbejder og kollega ikke hele tiden rende efter mig og kontrollere mit gravearbejde. Eller jeg
skal ikke selv ud af førerhuset for at kontrollere det. Derfor har løsningen fra MOBA lettet vores arbejde meget og givet os en markant effektivisering.


Tilbage til oversigten

 

Henrik Kristensen
Henrik Kristensen
Xsite Maskinstyring til gravemaskiner
Xsite Maskinstyring til gravemaskiner