Maskinstyringen fra MOBA gør en kæmpe forskel…

|   Jordarbejder

Når gravemester Bill H. Jensen er på opgave for KJ Entreprenør & Maskinudlejning, så glæder han sig over, at udstyret er i top. Det gælder både den 38 tons Cat 336, han arbejder i – og maskinstyringen fra MOBA, der er monteret på maskinen.

Med et godt gravesystem kan jeg optimere min indsats

Jeg har arbejdet med GPS, maskinstyring og andre systemer i 10 år, men løsningen fra MOBA gør en kæmpe forskel for mig, fordi jeg med et godt gravesystem kan
optimere min indsats og levere et godt stykke arbejde.

”…MOBA er til at få fat i – og så har de forstand på tingene”

Det er vigtigt for mig, at MOBA har en support, der er til at få fat i - også hvis maskinen eller udstyret går ned klokken 18.00. Samtidig har de forstand på tingene hos MOBA, og jeg oplever altså, at de er der, når jeg har brug for det. Deres service er helt i top.

”...MOBA har et rigtig godt 3D-skærmbillede”

Skærmen i det MOBA gravesystem, der sidder på Cat 336’eren, har et rigtig godt skærmbillede, hvor du virkelig kan se detaljerne, når du arbejder. Det er samtidig en kæmpe fordel, at du også på afstand kan scrolle dig frem til for eksempel den næste brønd uden at skulle stå lige over stedet, som du ellers skal med andre systemer. Du kan også se afstande, bundkoter osv., så det er nemt at følge op på den rigtige højde.

”…bedre fornemmelse i forhold til at ramme præcist og rigtigt”

Med et så godt gravesystem, som det fra MOBA, har jeg en meget bedre fornemmelse at, at jeg rammer præcist og rigtigt - og jeg ved godt, at det er lidt en fagskade, men der er da ikke noget, der er meget større end at se sådan en kloakledning eller en stribe brønde, der bare står snorlige!

”…MOBA er længere fremme”

Hvis jeg sammenligner med andre løsninger, jeg har arbejdet med, så synes jeg bare, at MOBA er længere fremme. For eksempel med et interface, der er simpelt på den gode måde eller med muligheden for at arbejde med alle typer af filer. Systemet fra MOBA er fantastisk, når det handler om at flytte om på tegninger og skifte mellem forskellige projekter. Jeg kan simpelthen placere dem oveni hinanden, og så tager det ingen tid at komme fra én tegning til en anden. Det er bare to små tryk, og så har jeg den rigtige tegning, når jeg på et projekt skal skifte imellem for eksempel skråninger, afretning eller muldarbejde generelt.


Tilbage til oversigten

 

Godt gravesystem
Godt gravesystem
Xsite Gravesystem fra MOBA
Xsite Gravesystem fra MOBA
GPS styrede gravesystemer
GPS styrede gravesystemer