GPS er ganske enkelt et must i dag - forbedret effektivitet og konkurrenceevne

Når entreprenør Peter Nielsen fra Skælskør vælger XSITE® PRO ADVANCED 3D fra MOBA til sine gravemaskiner, bl.a. til en Cat 325F, så handler det om effektivitet i hverdagen og konkurrenceevne på projekter.

”…det er det første, vi bliver spurgt om”

- Jeg er simpelthen nødt til at have GPS på mine maskiner, da det er det første, vi bliver spurgt om, når vi har forespørgsler på projekter. Det er ganske enkelt et must i dag. For så ved kunden, at vi bare kan få tegninger ud og arbejde med. For med tegningerne lagt ind har vi grundlag for at lave et meget præcist stykke arbejde, hvor der ved hjælp af XSITE® PRO ADVANCED 3D fra MOBA er mulighed for at tage højde for højder, kvoter osv.

 

”…rammer rigtigt første gang”

- Når vi kører med XSITE® PRO ADVANCED 3D fra MOBA og dermed GPS, så rammer vi tegningerne og laver tingene rigtigt første gang. For eksempel når vi laver skråninger, hvor vi kan grave det hele på én gang i stedet for at skulle dele opgaven op i flere arbejdsgange. Her kan vi meget nemmere styre arbejdet, også selvom vi er langt nede. Det gør det hele meget nemmere for os.

 

”…oplagt at bruge MOBA”

- Jeg har kendt Jesper og Steen fra MOBA i mange år, og da jeg skulle have en GPS-løsning på, så var det oplagt at bruge MOBA, da jeg har stor tillid til både dem og produktet. Jesper er god til løsninger og fornuftige priser, og så kommer de hurtigt farende og løser eventuelle problemer, der måtte være. Der er ikke noget med at skulle vente flere dage på en løsning eller et svar.

 

”…hos MOBA sker der noget, når det gælder service”

- Udstyret skal fungere, da ingen har lyst til at have udstyr holdende, der ikke kan arbejde. Her har jeg personlig tillid til og gode erfaringer med Jesper og Steen. Der sker noget, når du henvender dig. Du får fat i nogen og får en besked, og de kommer og skifter eller reparerer, så vi kan komme til at køre igen. Tingene bliver løst, når der er brug for det.

 

Entreprenør Peter Nielsen arbejder bl.a. med kloak, læsning af jord, dræn og alt på byggepladser. Derfor har han netop investeret i et 3D gps-system XSITE® PRO ADVANCED 3D fra MOBA, der har xml universelt filformat, remotesupport, kodelister og ikke er bundet op på et årligt vedligeholdelsesabonnement.


Tilbage til oversigten