Det er en fornøjelse at vise effektivt og proffesionelt MOBA-udstyr frem

Entreprenør og gravemester Rasmus Bogetoft Christiansen har fået installeret MOBA’s 10 Easy-system på sin Takeuchi TB230. ”Det giver mig ikke bare nogle praktiske fordele i hverdagen, men når ingeniørerne kommer og kigger til et projekt, så er det en fornøjelse at vise dem, hvor effektivt mit MOBA-udstyr er”, fortæller han.

”Det får mig til at fremstå mere professionelt…”

- Ingeniørerne kan se, at vi laver et stykke arbejde, der passer, og at det ikke bare er på øjemål og i træskolængder. Det får mig til at fremstå mere professionelt over for mine kunder. Derfor er det også en investering i min virksomhed, når jeg vælger at få installeret MOBA’s gravesystem.

”Der er noget at spare for mine kunder…”

- For mine kunder betyder det præcise arbejde, som vores MOBA-udstyr hjælper med at udføre, at de sparer på deres projekt. Når vi for eksempel graver ud til 300 meter kantsten, så er arbejdet så præcist udført, at der både går meget lidt beton til spilde og efterfølgende kan spares en del, når der rettes af til asfalt.

”Fik løst en brugerfejl en tidlig lørdag morgen…”

- Jeg synes, det er rigtig nemt at samarbejde med MOBA, hvilket jeg oplevede, da jeg på et tidspunkt havde en ”brugerfejl”. Det var selvfølgelig en tidlig lørdag morgen, hvor vi skulle ud og grave en masse dræn. Jeg sendte derfor en SMS til MOBA for at se, om de havde service på om lørdagen. Bare ti minutter efter ringede Steen til mig og guidede mig igennem på telefonen. Så virkede det. Men det mest positive for mig var næsten, at Steen ringede til mig et par timer senere for at høre, om tingene stadig fungerede.

”Skal ikke rende og måle hele tiden…”

- Maskinstyringen fra MOBA giver mig den fordel, at jeg ikke skal rende og måle hele tiden. Eller at jeg kan spare en mand, der ellers skulle gøre det for mig. Jeg har desuden brugt gravesystemet, når jeg har gravet til dræn. Her skulle vi også tidligere være to mand på opgaven, men nu kan jeg køre alene. Jeg bruger samtidig min MOBA til opmåling. For eksempel dybde og størrelse på huller, hvor MOBA’en samtidig samler data, som jeg kan trække ud og sende til min kunde.

”Jeg kan kun anbefale at købe MOBA…”

- Jeg vil klart anbefale at købe en MOBA-løsning. For du kommer virkeligt til at bruge den og får glæde af den. Den er sjov at bruge, og så er det bare fantastisk, når du bagefter står med et flot resultat på et projekt.


Tilbage til oversigten