Buus Anlægsgartner valgte igen at købe maskinstyring fra Moba

Jesper Miller kører gravemaskine hos Buus Anlægsgartner A/S, og han har netop givet genvalg til MOBA XSITE® PRO 2D maskinstyring , da hans maskine blev skiftet ud.

Maskinfører Jesper Miller kunne selv bestemme mærket og det meste af udstyret på sin nye gravemaskine. Han havde flere modeller på prøve, men der var ikke tvivl om maskinstyringen. Det skulle være XSITE® PRO 2D  fra MOBA og dermed den nyeste version af det system, som han kendte i forvejen.

- Et 2D-system passer rigtig godt til det, som jeg laver. Jeg graver rigtig meget ud og laver forarbejde til belægning. For det meste arbejder jeg alene, og med MOBA XSITE® PRO 2D  systemet sparer jeg mange ture ud og ind af maskinen for at måle ud med laser.

- Nu kan jeg køre efter en laser eller et andet fast udgangspunkt og lave 2-vejs fald og forskellige niveauer. Jo bedre jeg kan forberede det for belægningsfolkene, jo lettere er det for dem at færdiggøre, siger Jesper Miller.

- Når jeg har valgt MOBA XSITE® PRO 2D  igen, hænger det sammen med, at jeg kender det, og at jeg kender folkene bag. De giver en rigtig god introduktion, når der kommer nye opdateringer, og de følger op på eget initiativ. Det er rigtigt rart, siger Jesper Miller.


Tilbage til oversigten